Descargar EBOOK Victor lubacuto i els romans autor MAITE CARRANZA gratis online


Descargar EBOOK Victor lubacuto i els romans autor MAITE CARRANZA gratis online Título Del Libro: Victor lubacuto i els romans
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 954 Kb
El autor del libro: MAITE CARRANZA
El editor: EDEBE
ISBN 13: 9788468302010
Cargado: 2834 veces
Calificaciones del lector: 5.4
La calidad de la: Escaneado 300 DPI
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración: No

Read full description of the books:Autor:
Maite Carranza va néixer a Barcelona el 1958 i va estudiar la carrera d’Antropologia. Abans de dedicar-se plenament a la creació de novel•les i guions, va ser professora en un institut de Batxillerat. Ha publicat més de quaranta títols, ha estat guardonada amb importants premis literaris, entre els quals destaquen el Premi de la Crítica Serra d’Or i el Premi EDEBÉ de literatura infantil, i ha estat traduïda al francès, al portuguès, al grec i al polonès. Actualment compagina la creació literària amb les tasques de guionista i la docència universitària de guions. Té tres fills.

Il.lustrador:
Agustín Comotto va néixer a Buenos Aires el 1968. Va començar dibuixant còmics, tot i que des de fa alguns anys també treballa escrivint i il•lustrant llibres per a nens i nenes. Li agrada explicar històries a través de les imatges i gaudeix dibuixant gats, vaixells, el fons del mar i l'habitació de la Maria (amb els seus ninots de peluix). Per contra, no li agrada gens dibuixar ordinadors, escales de cargol i ovelles. Ha publicat llibres per a infants a Mèxic, Argentina, Veneçuela, Espanya i Itàlia, entre altres països. Viu a Corbera de Llobregat, en una casa de tres-cents anys que té unes golfes que són el seu taller de dibuix. Té dos gats, tot i que abans en tenia tres, i cada estiu, les orenetes tornen a la teulada de casa seva, des de Sud-àfrica, a passar les vacances.


El autor es MAITE CARRANZA escribió un interesante libro titulado Victor lubacuto i els romans. El libro de la publicó la editorial EDEBE, y en este momento por el libro de Victor lubacuto i els romans PDF ISBN (9788468302010) es necesario pagar 10.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Victor lubacuto i els romans EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MAITE CARRANZA, que te pueden gustar, igual que el libro de Victor lubacuto i els romans EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Victor lubacuto i els romans EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Victor lubacuto i els romans PDF
Descargar en ERUB Victor lubacuto i els romans PDF
Descargar en DOC Victor lubacuto i els romans PDF
Descargar en TXT Victor lubacuto i els romans PDFReseñas de libro Victor lubacuto i els romans


Marcos

Yo probablemente algo que no entiendo.

Lucas

Para quién es este libro?

Rocio

Rara vez los libros hacen echar de mí una lágrima, pero este pudo.

Alejandro

La energía de texto

Rocio

El libro, que me ha cambiado la conciencia de
Añadir comentario
Descargar EBOOK Victor lubacuto i els romans autor MAITE CARRANZA gratis online

PDF: victor-lubacuto-i-els-romans.pdf Victor lubacuto i els romans PDF
ERUB: victor-lubacuto-i-els-romans.epub Victor lubacuto i els romans ERUB
DOC: victor-lubacuto-i-els-romans.doc Victor lubacuto i els romans DOC
TXT: victor-lubacuto-i-els-romans.txt Victor lubacuto i els romans TXT