Descargar EBOOK Les malalties del cor (marató 2014) autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Les malalties del cor (marató 2014) autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Les malalties del cor (marató 2014)
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 328 Kb
El autor del libro: VV.AA.
El editor: ROSA DELS VENTS
ISBN 13: 9788415961451
Cargado: 1312 veces
Calificaciones del lector: 6.1
La calidad de la: Escaneo
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración: No

Read full description of the books:La Marató de TV3 és un gran esdeveniment anual: un programa de televisió en directe de prop de catorze hores de durada, impulsat per TVC i la Fundació La Marató de TV3.

El llibre de La Marató va néixer en l'edició del 2008, dedicada a les malalties mentals greus. Amb vuit relats de ficció sobre aquestes malalties, escrits per a l'ocasió per escriptors i escriptores catalanes, es va vendre a les llibreries des d'unes setmanes abans del programa i va ser tot un èxit, i va crear un nou pont de col·laboració entre La Marató de TV3 i el món cultural.

El llibre, que cada any es dedicarà a les malalties protagonistes de "La Marató" de TV3, té un doble objectiu. D'una banda recaptar fons per a la recerca biomèdica. De l'altra, sensibilitzar sobre les malalties tractades en el programa. Els dos objectius són possibles gràcies a la col·laboració desinteressada dels escriptors i escriptores que hi participen i de les editorials que, amb la coordinació del Departament de Publicacions de TVC, fan possible que els seus relats es converteixin en un llibre que arribi als ciutadans. Per setè any consecutiu, El llibre de La Marató forma part d'aquest projecte solidari amb un recull de textos i il·lustracions d'autors i il·lustradors de prestigi que, de forma desinteressada han cedit els seus textos i dibuixos.

Aquest el tema de la marató es les malalties del cor.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Les malalties del cor (marató 2014). El libro de la publicó la editorial ROSA DELS VENTS, y en este momento por el libro de Les malalties del cor (marató 2014) PDF ISBN (9788415961451) es necesario pagar 10.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Les malalties del cor (marató 2014) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Les malalties del cor (marató 2014) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Les malalties del cor (marató 2014) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Les malalties del cor (marató 2014) PDF
Descargar en ERUB Les malalties del cor (marató 2014) PDF
Descargar en DOC Les malalties del cor (marató 2014) PDF
Descargar en TXT Les malalties del cor (marató 2014) PDFReseñas de libro Les malalties del cor (marató 2014)


Diego

poner el papel higiénico! o en la chimenea!

Marc

Interesante libro, difícil de romper

Sara

Un libro que ha gustado mucho!

Marc

El libro merece el título de best-seller!

Nerea

El atractivo de la carátula y controvertido de la historia.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Les malalties del cor (marató 2014) autor VV.AA. gratis online

PDF: les-malalties-del-cor-marat-2014.pdf Les malalties del cor (marató 2014) PDF
ERUB: les-malalties-del-cor-marat-2014.epub Les malalties del cor (marató 2014) ERUB
DOC: les-malalties-del-cor-marat-2014.doc Les malalties del cor (marató 2014) DOC
TXT: les-malalties-del-cor-marat-2014.txt Les malalties del cor (marató 2014) TXT